Ik ben Edith, geboren en getogen in Antwerpen. ‘Positief’ en ‘spontaan’ zijn waarschijnlijk mijn meest typerende eigenschappen. Ik tracht ook écht bewust te kiezen voor opdrachten waar ik energie uit haal, waar ik me helemaal in kan smijten. Mijn overtuiging is dat je iets pas écht goed kan doen als je het met hart en ziel doet, het écht graag doet…

Als fotografe heb ik de laatste jaren het geluk gehad om veel uiteenlopende projecten af te werken. Steeds met evenveel gedrevenheid, maar bij de ene opdracht voelde ik nét iets meer passie en enthousiasme dan bij de andere.

Naast mijn liefde voor fotografie, heb ik ook een diepe liefde voor styling en interieur ontdekt. Achteraf bekeken zat die er waarschijnlijk altijd al, want mijn interieur moet er geregeld aan geloven: alles aan de kant, terug indelen, likje verf hier, nieuw kringloopgelukje daar…  

Bij het opstellen van mooie settings voor shoots voel ik me helemaal opleven en zal ik niet stoppen tot het eruitziet zoals het op foto moet komen. 

Met de juiste sfeer, mooi bij elkaar passende kleuren en materialen,… liefst badend in het daglicht voor het mooiste en meest pure effect. 

Zo is het idee ontstaan om mijn beide passies te combineren.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Productfotografie

Nood aan productfoto’s in de juiste setting, in de sfeer die je in gedachten hebt? 

We bespreken je ideeën, waar jouw product voor staat en wat je wil uitdragen. Ik zorg voor een gepaste styling en fotografie om je productfoto’s te bezorgen waar je meteen mee naar buiten kan komen. 

Interieurfotografie

Ben je vastgoedmakelaar of interieurarchitect, of wil je als particulier mooie interieurfoto’s?

Samen bekijken we wat jouw doelstelling is en bepalen zo wat er moet gebeuren. 

Sommige panden spreken voor zich en andere panden kunnen net dat beetje extra gebruiken qua styling. Zodat de potentiële koper zich al in de zetel ziet zitten, haar koffietje elke ochtend achter dat raam wil drinken,… om van een huis een thuis te maken. 

Ik zorg voor de styling, indien gewenst, en de foto’s zodat jij je kan focussen op de verkoop. Aan de hand van mooie foto’s kan je de sfeer duidelijk overbrengen  en zo maken we de cirkel samen rond. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.